Akvarieservice som rummer alt..!

Vil I skabe et unikt og indbydende blikfang i receptionen, på kontoret, i afstressningsområdet eller et andet passende sted i virksomheden og samtidig slippe for anskaffelsesudgifterne og den løbende pasning af akvariet- så lej et akvarium hos Dansk Akvarieservice.

Med en akvarie lejeaftale hos Dansk Akvarieservice kan I skabe et behageligt og fantasifuldt samlingspunkt for jeres ansatte og gæster, som giver et neutralt udgangspunkt for dialog og mulighed for afslapning eller fordybelse.

Hvilken type akvarium, saltvand eller ferskvand, stort eller småt afhænger af jeres ønske. (se mulige løsninger) Sammen med Dansk Akvarieservice finder I løsningen som passer til jeres behov.

Ud fra valg af akvarietype, størrelse og indhold udarbejdes en lejekontrakt med en fast månedlig pris. I kan vælge at passe akvariet selv, med dertil hørende udgifter til nye planter, fisk, koraller, foder m.m., eller I kan lave en service-lejekontrakt, hvor Dansk Akvarieservice står for alt, så I kun behøver at lave det, I er bedst til.